Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Реферативна база даних (14)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Малигіна В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Малигіна В. Д. 
Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 440.939 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Малигіна В. Д. 
Створення комбінованих кисломолочних продуктів – один із шляхів раціоналізації харчування [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 285-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 368.84 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Малигіна В. Д. 
Маркетингове середовище підприємств продуктів дитячого харчування в Україні [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, І. А. Оносова, О. В. Булгакова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 91-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuete_2013_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.55 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малигіна В. 
Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП [Електронний ресурс] / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 424.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Малигіна В. Д. 
Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, О. Ю. Холодова, Л. В. Молоканова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 423-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 828.349 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Малигіна В. Д. 
Аналіз ринку продуктів дитячого харчування на молочній основі [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, О. В. Булгакова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.304 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Малигіна В. Д. 
Особливості стратегії диверсифікації для підприємств кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, С. П. Маркелов // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 4. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 387.133 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Малигіна В. 
Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле — споживач" [Електронний ресурс] / В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 3. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 610.771 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Малигіна В. Д. 
Розробка продуктів персорніфікованого харчування на основі нутріціології та харчової комбінаторики [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 397.313 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Малигіна В. Д. 
Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 373.472 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Малигіна В. 
Промислова політика в контексті макроекономічної стабілізації в Україні [Електронний ресурс] / В. Малигіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2014. - № 1. - С. 77-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2014_1_10
Розглянуто ретроспективу реалізації промислової політики в Україні за роки незалежності. Промислова політика має враховувати тактичні та стратегічні пріоритети розвитку суспільства, держави та економіки, забезпечуючи таким чином успіх країни на світовому ринку. Виявлено основні здобутки та негативні наслідки реалізації державних програм розвитку промисловості. Визначено перспективні напрямки промислової політики підвищення конкурентоспроможності провідної галузі вітчизняної економіки Оцінено роль і значення Концепція Загальнодержавної цільової економічної програми розвитку промисловості на період до 2020 р. Зроблено висновок щодо проблем реалізації промислової політики в Україні в частині незабезпечення ефективного розвитку відповідної складової національної економіки, про необхідність координації промислової та інших сфер загальної економічної політики в Україні в контексті макроекономічної стабілізації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.393 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Малигіна В. 
Механізм забезпечення захисту прав споживачів на ринку торгівлі і послуг [Електронний ресурс] / В. Малигіна, О. Холодова // Торгівля і ринок України. - 2013. - № 36. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tiru_2013_36_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 785.817 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Малигіна В. Д. 
Оптимізація асортименту на ринку дитячого харчування в умовах мінливого ринкового середовища [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, О. В. Булгакова // Товарознавство та інновації. - 2013. - Вип. 5. - С. 160-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2013_5_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 637.485 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Малигіна В. Д. 
Системний підхід до ідентифікації кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, К. А. Антошина // Товарознавство та інновації. - 2013. - Вип. 5. - С. 236-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2013_5_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 438.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського